Školní florbalová liga zahájena!

Školní florbalová liga zahájena!

Našim nejmladším florbalistkám z primy a sekundy se podařilo ukončit několikaleté období bez výraznějšího úspěchu v této kategorii stříbrnými medailemi v turnaji mladších žákyň – okresního kola, který se konal 6. 11. v kadaňské sportovní hale. Tento turnaj odstartoval letošní ročník florbalové ligy základních a středních škol.

Turnaje se zúčastnilo 7 týmů z chomutovského okresu. Hrálo se systémem „každý s každým“, každé družstvo tedy hrálo 6 zápasů. Zvítězila Základní škola Heyrovského Chomutov, která vyhrála všechny své zápasy a postupuje do krajského kola, kde bude reprezentovat chomutovský region. Naše děvčata prohrála jediný zápas s vítězkami turnaje a zaslouženě odcházela z turnaje se stříbrnými medailemi na hrudi!

Družstvo Gymnázia Kadaň hrálo v tomto složení: Jana Gaveleková – kapitánka, Kristýna Benešová, Pavlína Benešová, Magdalena Jůzová, Dominika Maliňáková, Andrea Klusáková, Adéla Červená, Radvana Bulejová, Yuliia Palyvoda, Anička Scheinerová, Renata Pokorná, Anička Scheithauerová – brankařka

Velké poděkování patří studentkám Adéle Houdkové, Daniele Víznerové, Aničce Jůzové, Kláře Pardubské a Tereze Fryčové za pomoc při organizaci turnaje.

Šárka Lendvorská

Školní florbalová liga zahájena!